Un tânăr din Ungheni, pe banca acuzaţilor. Învinuitul riscă până la 15 ani de închisoare

Embed:
Un tânăr din Ungheni a fost trimis pe banca acuzaţilor pentru comercializarea și păstrarea în scop de vânzare a drogurilor de tip marijuana, în proporții deosebit de mari, peste un kilogram.

Potrivit procurorilor PCCOCS, tânărul are vârsta de 19 ani și este la prima abatere de la legea penală. Acesta a făcut cunoștință, la o stație PECO, cu un cetățean care i-a pus la dispoziție marijuana, la domiciliul său, după ce tânărul își anunțase intenția "să tragă un fum" din substanța pe care o avea.

Ulterior, pe parcursul anului 2019, tânărul a început să cumpere drogul de la acest cunoscut, după care-l punea în vânzare cunoscuților din cercul său și astfel obținea un profit de 300-400 lei săptămânal. Afacerea ilegală, însă, a fost deconspirată în cadrul unei livrări de "marfă" unui agent sub acoperire din Chișinău.

Drept rezultat, oamenii legii au descins cu percheziții, după care procurorii au obținut mandat de arest, care a fost aplicat în octombrie 2019. La această etapă, tânărul rămâne în arest, în penitenciar și riscă până la 15 ani de închisoare.
loading...

Lasă un comentariu