Un tânăr din regiunea transnistreană, arestat pentru punerea în circulaţie a banilor falşi (VIDEO)

Embed:

Un individ de 28 ani, originar din regiunea transnistreană, care este cercetat penal pentru punerea în circulaţie a banilor falşi, a fost arestat pentru 30 de zile. O decizie în acest sens a fost luată de Judecătoria sectorului Ciocana. 

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii poliţiştii au stabilit că, acesta ar fi pus în circulaţie bancnote cu semne evidente de falsificare în sumă de 400 euro, prin metoda procurărilor de mărfuri industriale din pieţele Capitalei, pricinuind pagube materiale vânzătorilor.

Individul a fost reţinut recent la Aeroportul Chişinău, în timp ce intenţiona să părăsească Republica Moldova spre Uniunea Europeană.

Respectiv, a fost iniţiată o cauză penală în cadrul căreia poliţiştii acumulează informaţiile necesare, pentru a stabili toate cirumstanţele punerii în circulaţie a bancnotelor fasle, cercul de persoane implicate, precum şi provenienţa lor.

Învinuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să informeze serviciul 902 în situaţii analogice, iar cei care au avut de pătimit să se adreseze la sectorul de poliţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu