Un tânăr din raionul Cimişlia, UCIS şi ÎNGROPAT într-o pădure, pentru că a furat un calculator

Embed:

Un tânăr de 16 ani din satul Marienfeld, raionul Cimişlia, a fost omorât şi îngropat într-o pădure, la zece metri de casă, de către trei consăteni.

Băiatul ar fi fost ucis după ce a furat un calculator.

Doi dintre suspecţi, care şi-au recunoscut vina, au fost reţinuţi, iar altul este dat în căutare, după ce a fugit peste hotare. Astăzi, poliția a făcut o reconstituire a crimei.

Victima era dintr-o familie săracă şi locuia doar cu tatăl cu dizabilităţi locomotorii.

Potrivit mărturiilor suspecţilor, băiatul ar fi furat un calculator şi i-ar fi spus proprietarului că l-a ascuns în pădurea de lângă casă.

Aceștia au mers cu adolescentul pentru a recupera calculatorul şi, pentru că nu l-au găsit, consătenii l-au bătut, strangulat şi îngropat acolo.

Totul s-a întâmplat acum o lună.

Poliția a fost anunțată de rude că băiatul a dispărut.

"Am depistat doi cetăţeni, care se presupune că au comsi, am discutat cu ei după metodele de discuţie, ei au recunoscut. Principalul suspect a părăsit ţara. Acum petrecem măsuri pentru a-l găsi. Ceilalţi doi suspecţi sunt reţinuţi", menţionat şeful IP Cimişlia, Dan Pârlici.

Potrivit poliţiştilor, victima are antecedente penale. Acesta a mai fost acuzat de furt şi era la evidenţa psihiatrului.

Cele trei persoane suspectate de omorul băiatului riscă până la 25 de ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu