Un tânăr din Ialoveni, suspectat de DUBLU OMOR. MOTIVUL pentru care a ucis o femeie şi un bărbat

Un tânăr de 21 de ani, domiciliat în  a fost săvărșită acum trei luni, iar la 22 decembrie, făptașul a fost reţinut.

La 30 septembrie 2016,  în cadrul IP Ialoveni a parvenit un apel telefonic de la un locuitor a satului Găureni, raionul Ialoveni, care a declarat că și-a găsit vecinul fără suflare, în propria locuință.

Deplasându-se la fața locului, poliția a depistat cadavrul bărbatului de 52 de ani. În urma examinării, medicul legist a constatat că, decesul bărbatului a survenit în urma multiplelor leziuni în regiunea capului. 

Totodată, la 1 octombrie, poliția a fost anunțată de un alt localnic precum că, în extravilanul satului Găureni, în lanul de viță de vie a fost depistat cadavrul unei femei de 56 de ani, cu semne de moarte violentă. Aceasta, s-a dovedit a fi soția bărbatului de 52 de ani, cadavrul căreia a fost găsit în locuința proprie.

În urma unui șir de măsuri complexe de investigație, întreprinse de oamenii legii, a fost aplicat un plan special de acțiuni pentru identificarea și reținerea celor care au comis crima. Astfel, au fost înaintate și prelucrate mai multe versiuni referitor la făptuitorul crimei. După trei luni de investigații, polițiștii au reținut presupusul suspect de 21 de ani.

Audiat de poliție, suspectul și-a recunoscut vina parțial,  declarând că, motivul omorului ar fi fost răzbunarea, deoarece victimele i-ar fi interzis acestuia de a prieteni cu fiica lor de 18 ani. De asemenea, acesta a încercat să ascundă probele infracțiunii, distrugând prin ardere hainele proprii.

Bănuitul este arestat pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru omor intenționat, acesta riscă până la 20 ani de puşcărie sau detenție pe viață.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu