Un tânăr din comuna Băcioi a încercat să scoată din secţia de votare un buletin de vot

Embed:

Un tânăr din comuna Băcioi a municipiului Chişinău a încercat să scoată un buletin de vot din seacţia de votare numărul 267. Acesta nu a reuşit, însă, să introducă celelalte buletine în urnă, deoarece a fost observat de membrii Biroului Electoral care au sesizat poliţia.

"A parvenit informaţia că un cetăţean a încercat să scoată un buletin din sediul biroului de alegeri şi a fost adus la Biroul de poliţie din Băcioi. Cetăţeanul Ganţa Piotru  a explicat că a încercat să voteze şi a fost stopat de membrii comisiei în legătură cu aceea că au observat că dânsul a ascuns un buletin", potrivit lui Gheorghe Nicolae, şef Biroul de poliţie Băcioi.

Conform spuselor secretarului Biroului electoral al secţiei de votare Băcioi, Mariana Iosob, tânărul avea numai trei buletine nu patru. "Atunci a fost rugat să ne explice unde este al patrulea buletin, dumnealui a ridicat maioul unde am constat că este şi ce-l de-al patrulea buletin de vot", a precizat Iosob.

Tânărul respinge acuzaţiile.

"Cum am intrat aşa am vrut şi să ies, aşa le ţineam nu am ajuns la casa unde să le pun, acolo mi-au spus stai. Numai am ieşit din cabina de vot şi mi-au spus stai pe loc. Mi le-a luat din mână s-a uitat cum a vrut ce-a făcut.  Daje n-am ajuns la urnă şi mi-a spus lasă tot pe loc", a menţionat tânărul.

Buletinul pe care tânărul a încercat să-l sustragă a fost anulat. Bănuitul riscă o amendă de cel puţin 100 de lei. Pentru că pe ultima sută de metri, la secţia de votare numărul 267, a venit un număr mare de alegători, aici s-a putut vota până la ora 22.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu