Un tânăr din Capitală, reţinut pentru jaf. A lovit victima şi i-a furat lănţişorul de aur

Embed:

Tânăr în vârstă de 20 ani, locuitor al Capitalei, a fost reţinut de ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliţie Râșcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, pentru că ar fi atacat un bărbat și în mod deschis l-a deposedat de lănțișorul de aur.

Inspectoratul de Poliție Râșcani, fiind alertat în noaptea de 12 ianuarie, de către un bărbat comunicând că a fost agresat și jefuit. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor.

Bărbatul în vârstă de 33 ani locuitor a comunei Stăuceni, a comunicat forțelor de ordine că se afla într-un local din Capitală în timp ce căuta un taxi, iar un angajat a localului s-a apropiat de el și i-a propus să-l ducă acasă. Ajuns în Stăuceni, în timp ce se aflau în automobil, individul i-a aplicat lovituri în regiunea corpului şi în mod deschis i-a sustras lanțișorul cu cruciuliță confecționate din aur. Astfel individul prin acțiunile sale i-a cauzat victimei dureri fizice şi un prejudiciu material în sumă de 50.000 lei.

Infractorul a fost reţinut de poliţişti. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspectul și-a recunoscut vinovăția, acesta anterior fiind în vizorul poliției.

Bănuitul este cercetat pentru infracțiune, care prevede pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu