Un tânăr din Capitală, reținut de polițiști pentru consum de droguri (VIDEO)

Embed:

Un tânăr din Capitală a fost reținut de polițiști pentru consum de droguri  Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 23 de ani, locuitor a Capitalei, anterior cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul procesului de documentare, poliţiştii au depistat asupra lui o sacoşă, în care se aflau 5 pachete cu masa vegetală fărâmițată și cu miros specific. Tânărul a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiind audiat acesta a recunoscut că este consumator de substanţe narcotice, iar pachetele depistate cu masă vegetală nu a putut comunica de unde le are. În acet context sacoşa a fost sigilată şi expediată la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele acestora, individul riscă să fie cercetaţi penal pentru circulaţia ilegală de droguri.

Totodată ofițerii de investigație întreprind acțiuni suplimentare în stabilirea circumstanțelor și implicarea altor persoane în consumul și comercializarea drogurilor

Este de menţionat că, Poliţia capitalei a sporit activităţile de patrulare a străzilor şi în special locurile unde pot fi săvârşite infracţiuni sau contravenţii, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul unic 112 în caz de urgenţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu