Un tânăr din Capitală, reținut de poliție pentru consum de droguri (VIDEO)

Embed:

Angajații IP Ciocana din cadrul  Direcției de Poliție municipiului Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigații au reținut un tânăr în vârstă de 25 ani, domiciliat în capitală, care se afla în căutare pentru  circulaţia ilegală a drogurilor.

Ofițerii de investigații l-au încătușat pe str. Mihai Sadoveanu, fiind escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri, asupra sa au fost depistate 30 de pachețele de polietilenă, în care se afla substanță de culoare cafenie cu miros specific. Anterior judecat pentru infracțiuni similare.

Pachetelele depistate asupra lui au fost sigilate și expediate Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În acest context bănuitul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun.Chișinău și este cercetat pentru circulația ilegală a drogurilor. În dependență de rezultatele expertizei individul riscă de la 1 la 6 ani  de închisoare.

Poliţia capitalei continuă acţiunile planificate în vederea combaterii infracţiunilor legat de droguri, totodată solicită oamenilor să informeze imediat serviciul 902, în cazul când sunt observate persoane implicate în consum sau trafic de droguri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu