Un tânăr din Capitală, OMORÂT CU CRUZIME de doi indivizi. Suspecţii, reţinuţi cu FOCURI DE ARMĂ (VIDEO)

Embed:

Doi indivizi, bănuiţi de săvârşirea unui omor cu o deosebită cruzime, au fost reţnuţi cu focuri de armă în comuna Grătieşti. Potrivit oamenilor legii, cei doi sunt originari din Chişinău şi raionul Ungheni, cu vârstele de 22 ani şi respectiv 23 ani, unul din ei anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale.

Suspecţii au mutilat cu un obiect ascuţit un tânăr şi l-au omorât în bătaie. Ulterior, ofiţerii de investigaţii au stabilit identitatea cadavrului, care s-a dovedit a fi un tânăr de 27 ani, cu domiciliul în Capitală.

Bănuiţii s-ar fi cunoscut cu victima pe malul lacului, unde au decis să joace o partidă de cărţi pentru bani. Ulterior, aflându-se în stare de ebrietate alcoolică, bănuiţii ar fi început a conflicta cu tânărul şi i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuţit de buzunar în regiunea capului.

Suspecţii se află în custodia Poliţiei Capitalei, fiind reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu