Un tânăr din Cantemir, reținut de polițiști pentru huliganism (VIDEO)

Embed:

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din raionul Cantemir a fost reținut de polițiști. Acesta este suspectat de comiterea unui act de huliganism din Durlești. Totodată individul se afla în căutare pentru comiterea mai multor jafuri comise pe teritoriul sect. Buiucani.

Cazul a avut loc la data de 06 iunie, polițiștii fiind alertați că în or. Durlești, între doi bărbați s-a iscat un conflict care ulterior a generat în bătaie. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă și serviciile specializate, pentru stabilirea circumstanțelor.

La locul faptei polițiștii au stabilit că între tânăr și victimă bărbat de 43 ani, în timp ce se aflau în fața unui market de pe str. Tudor Vladimirescu din or. Durlești, în urma consumului de băuturi alcoolice, individul a dat dovadă de un comportament agresiv între ei s-a iscat un conflict, care a generat în bătaie. Individul i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea feței victimei cauzându-i vătămări corporale, ulterior părăsind locul faptei. Este de menționat că individul a mai fost judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni, iar la momentul comiterii huliganismului, acesta își aștepa sentința pentru comiterea unui jaf.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, se pedepseşte cu amendă în mărime de la 27 500 lei la 52 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani, individul a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu