Un tânăr din Băcioi, reţinut pentru mai multe jafuri şi furturi

Embed:

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Băcioi, a fost reținut de poliţişti pentru comiterea unui furt. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat de nenumărate ori pentru jafuri și furturi.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 4 iulie, de către administrația unui depozit, amplasat pe str. Albișoara, comunicând  că din depozit au fost sustrase mai multe bunuri materiale.

Forțele de ordine imediat s-au deplasat la locul faptei pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La fața locului reprezentanții depozitului au comunicat că dimineață când au venit la serviciu au depistat că au fost sustrase mai multe produse cosmetice. Ulterior forțele de ordine au examinat imaginile de pe camerele de supraveghere și au stabilit că făptașul a pătruns în depozit prin deteriorarea geamului din termopan de unde a sustras bunurile. Prejudiciul cauzat constituie 8.210 lei.

Astfel, în urma acțiunilor speciale de investigație întreprinse de ofițerii de investigație, individul a fost identificat și reținut. Acesta a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tututror circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vinovăția pentru  comiterea infracțiunii, iar produsele cosmetice sustrase, adeclarat că le-a comercializat obținând un profit.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației penale în vigoare ,tânărul riscă o pedeapă  cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de până la 4 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu