Un tânăr din Anenii Noi, reținut după ce a jefuit un minor (VIDEO)

Embed:

Un tânăr în vârstă de 19 ani, originar din r-nul. Anenii Noi, a fost reținut polițiști pentru comiterea unui jaf stradal.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 24 iunie, de către victim, un adolescent în vârstă de 17 ani, comunicând că a fost jefuit. Forțele de ordine imediat au reacționat deplasânduse la fața locului.

Ajunși la fața locului tânărul a comunicat că în timp ce se întorcea la domiciliu pe str. Tiraspol, de el s-a apropiat o persoană necunoscută și stropind-ul cu gaz lacrimogen, l-a deposedat de telefonul mobil de model “HTC” . Prejudiciul cauzat tânărului constituie 1 500 lei.

Astfel în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția iar telefonul l-a vândut la un preț simbolic. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare.

Actualmente acesta este cercetat penal în stare de libertate  pentru infracţiune de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un  termen de la 5 până la 7 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu