Un tânăr de 26 de ani, aflat în căutare, a fost reţinut

Un conațional aflat în căutare de la începutul lunii iunie curent, a fost reţinut de ofiţeri. În timpul reținerii tânărul, în vârstă de 26 de ani, presta servicii de taxi în Capitală.

În baza încheierii de judecată au fost întreprinse măsuri speciale de investigații în raza municipiului Chișinău. Astfel, a fost identificată locația și cu ce se ocupa persoana în cauză.

Tânărul este cercetat penal pentru uz de fals în actele oficiale. Procedura de cercetare a fost inițiată după ce în luna ianuarie, 2018 acesta, s-a prezentat la linia de control în PTF Tudora și a oferit permisul de conducere, vădit falsificat.

Acțiunea de reținere a avut loc în prima parte a zilei de astăzi în timp ce acesta presta servicii de taxi în Capitală. Audiat, bărbatul nu a oferit detalii privind fapta săvârșită și motivul neprezentării lui în cadrul ședințelor de judecată.

În prezent, polițiștii de frontieră întreprind măsuri de documentare în privinţa inculpatului.

După întocmirea actelor de rigoare, cazul va fi transmis organelor competente ale Republicii Moldova, pentru a fi tras la răspundere și aplicată sancțiunii ce se impune.

loading...

Lasă un comentariu