Un tânăr de 20 de ani, OMORÂT de un bătrân. Cei doi s-au ciocnit cu bicicletele

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Galaţi a murit în urma unui conflict iscat de un accident de biciclete. Un bătrân de 83 de ani i-a aplicat două lovituri cu briceagul, în zona toracelui, bărbatului, după ce cei doi s-au ciocnit în timp ce se aflau pe biciclete, la ieşirea din Piaţa Centrală din municipiul Tecuci. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor.

Cei doi bărbaţi, aflaţi pe biciclete, s-au întâlnit la ieşirea din Piaţa Centrală din municipiul Tecuci şi s-au ciocnit unul de celălalt, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate citat de News.ro.

Astfel, între cei doi bărbaţi a izbucnit un conflict spontan, iar tânărul de 20 de ani l-ar fi scuipat şi înjurat pe bărbatul de 83 de ani care a pornit în urmărirea acestuia, scrie digi24.ro

"La un moment dat, bărbatul de 83 de ani a scost un briceag şi l-a înjunghiat pe tânărul de 20 de ani de două ori în zona toracică stângă. Victima a fost transportată la spital, însă a decedat ulterior", a declarat, miercuri, Liliana Istrate.

Bărbatul de 83 de ani a fost reţinut, iar instanţa Tribunalului Galaţi a admis propunerea procurorilor dearestare preventivă pentru 30 de zile formulată pe numele său pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu