Un tânăr de 20 de ani care a atacat casa preşedintelui din raionul Căuşeni a fost deferit justiţiei

Embed:

Procuratura Generală (PG) a finalizat urmărirea penală şi a expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a unui tânăr de 20 de ani, care acum două luni, ar fi atacat cu trei cocktail-uri Molotov casa Preşedintelui raionului Căuşeni.

Inculpatul este locuitor al raionului Căuşeni. Într-un comunicat emis de PG se sugerează că inculpatul l-ar fi ameninţat pe preşedintele raionului cu violenţă fizică şi tentativă de distrugere intenţionată a bunurilor, săvârşită prin incendiere, dar nu se menţionează motivele acestuia.

Incidentul s-a produs pe 11 septembrie curent, aproximativ ora 02:40, când inculpatul, împreună cu alţi doi complici au aruncat 3 cocktail-uri Molotov în direcţia casei Preşedintelui raionului Căuşeni. Intenţiile acestora însă nu fost duse până la sfârşit, deoarece doar una din sticlele cu inflamabil s-a aprins, incendiul fiind observat imediat şi stins de către proprietarii casei.

Procurorii continuă acţiunile de urmărire penală în privinţa complicilor inculpatului, care au fost anunţaţi în căutare internaţională, pe numele lor fiind eliberate mandate de arestare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu