Un tânăr de 20 de ani a dat foc la șapte gospodării. Pompierii au rămas şocaţi când au aflat MOTIVUL

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, dintr-un sat din județul Neamț, incendia bucătării de vară, căpițe cu paie sau grajduri pentru ca, ulterior, tot el să stingă focul, scrie realitatea.net.

Băiatul, pasionat de meseria de pompier, dădea foc bucătăriilor de vară, grajdurilor sau căpițelor cu paie, pentru ca tot el să sară în ajutor. Îşi dorea să fie remarcat de ceilalți. Ba mai mult, la fiecare incendiu, el era prezent lângă pompieri, îi ajuta, dar ulterior se revolta pe cei de la Primărie pentru că, spunea el, nu fac nimic pentru oameni. 

"Au fost șapte incendii. Toate provocate. La ultimul, o patrulă alcătuită din polițiști de la secția rurală și de la postul comunal l-a prins pe incendiator, un tânăr localnic în vârstă de 20 de ani. Tocmai ce dăduse foc la o bucătărie de vară și la un grajd. Individul devenise suspect, iar comportamentul său dădea de bănuit. Era prezent la fiecare incendiu, culmea, îi ajuta pe pompieri la stingere, apoi îi învinuia pe cei de la Primărie că nu fac nimic pentru oameni, că doar el se zbate și este alături de sătenii greu încercați de foc", a spus comisarul șef Carol Eduard Adam, din cadrul IPJ Neamț.

Ca să scape, însă, tânărului i-a venit încă o idee "strălucită", crezând că este salvatoare. Băiatul a vrut să demonstreze că nu el este vinovatul, ci alte persoane pe care, însă, le-a mituit pentru a face același lucru.

Din păcate pentru el, lucrurile nu au decurs așa cum și-a plănuit şi asta deoarece persoanele pe care le "angajase" au recunoscut planul.

Conform b1.ro, în momentul de față, baiatul se află în arest la domiciliu. Complicii săi sunt cercetați în libertate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu