Un tânăr de 19 de ani din Capitală, prins cu droguri în buzunar (VIDEO)

Embed:

Un tânăr de 19 de ani a fost reţinut în stradă, fiind bănuit de consumul şi păstrarea ilegală a drogurilor. Potrivit poliţiei, acesta avea în buzunar o bancnotă de un leu în care era ascunsă o substanţă suspectă.

Incidentul s-a produs în sectorul Râșcani al Capitalei, iar suspectul este din Leova. Substanţa va fi supusă expertizei, iar tânărul riscă să fie sancţionat.

"Eu eram cu prietenul meu. Ne-am dus să ne întâlnim cu  niște băieți. Nuștiu ce au vorbit ei între ei. Băieții s-au întors și mi-au dat leul. L-am pus în buzunar, dar ce e acolo eu nuștiu", a spus tânărul.

Un alt incident s-a produs la depozitul unei farmacii din acelaşi sector.

Un bărbat a spart uşa, dar nu a apucat să fure nimic pentru că a fost prins de agenţii de pază şi predat poliţiştilor Batalionului de Reacționare Operativă. Bărbatul de 53 de ani era în stare de ebrietate şi respinge acuzațiile.

"Nu am stricat nicio sticlă de la nicio ușă. Nu am avut ce fura și nu-mi trebuie să fur..."

"Persoana fiind reținută de către agenții de pază în depozit, care prin deteriorarea geamului a pătruns în incinta depozitului cu scopul de a sustrage bunuri", a spus polițistul Batalionului de Reacționare Operativă, Dumitru Grosu.

Suspectul a fost reținut pentru 72 şi va fi cercetat penal.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu