Un tânăr BEAT, care a ieşit să fumeze o ţigară la balcon, a căzut în gol de la etajul trei

Un tânăr de 21 de ani, în stare de ebrietate, a căzut în gol de la etajul trei al unui bloc de locuit din Capitală. Acesta se află în afara oricărui pericol şi nu a avut de suferit. 

Informaţia a fost confirmată pentru PUBLIKA.MD de către ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati.

"La ora 14:18 a parvenit un apel la serviciul 112 de la un trecător, precum că pe strada Cuza Vodă, casă la sol, anexată la un bloc, un tânăr a căzut în gol de la nivelul 3 al casei. La fața locului sau deplasat politiştii IP Botanica pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. La faţa locului politiştii au stabilit că un tânăr de 21 de ani fiind în stare de ebrietate şi-a pierdut echilibru şi a căzut. La faţa locului au intervenit serviciul 112. Pătimașul se află în afara oricărui pericol", a spus Natalia Stati.

Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:18, pe strada Cuza Vodă, din sectorul Botanica.

IP Botanica cercetează cazul.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...

Lasă un comentariu