Un tânăr A PICTAT CU SÂNGE OMENESC pe pereţii unei şcoli. Trecătorilor nu le vine să creadă

Un bărbat a fost filmat în timp ce pictează pe pereții unei școli diferite desene cu sânge omenesc, iar întâmplarea a stârnit un val de controverse! Omul a folosit litri întergi, spre stupefacția martorilor!

Acesta este gestul șocant făcut de un tânăr de 26 de ani, care timp de două luni a convins câțiva oameni să doneze sânge.

Apoi, când a adunat în jur de doi litri și jumătate, tânărul Julian Castillo (de meserie artist tatuator) s-a dus la Școala Belisario Pena Pinero din Columbia . Acolo, omul a folosit sângele pentru a realiza desenul unei păsări, ca simbol al libertății. Motivul?

Artistul a ales să picteze cu sânge pe pereții școlii pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la violența din societate și la modul în care copiii își pierd viața ca victime colaterale, pe străzile agitate din Columbia, vestite pentru traficul de droguri și de persoane.

Acum, tânărul Rolnadillo speră să intre în Cartea Recordurilor pentru lucrarea sa inedită, dar și să responsabilizeze mai mult societatea. 

„Mulțumim, chiar este un mesaj puternic”, a fost unul dintre comentariile primite de artist, în mediul online. Deși inițial a fost criticat, ulterior demersul său a fost privit ca un act artistic.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu