Un susținător al Platformei DA ar putea fi reţinut pentru contrabandă şi evaziune fiscală (ÎNREGISTRARE AUDIO)

Embed:

Un susținător al Platformei Demnitate și Adevăr, Valeriu Cucu, este suspectat şi ar putea fi reţinut pentru contrabandă şi evaziune fiscală.

Potrivit oamenilor legii, în acest moment, au percheziţii la mai multe adrese, inclusiv la depozitul unde Poliţia bănuieşte că este păstrată marfa nedeclarată, adusă din Odesa.

Amintim că, în noiembrie 2015, Valeriu Cucu, alături de mai mulţi membri ai Gărzii Populare, creată de Platfoma "Demnitate şi Adevăr", au dat buzna într-un depozit de pe teritoriul Uzinii de Tractoare din Capitală. Aceştia i-au pus cu mâinile la perete pe patron şi alte câteva persoane şi i-au percheziţionat.

Atunci a fost reţinut un camion care ar fi fost plin cu haine şi încălţăminte de contrabandă, cumpărate din oraşul Odesa, Ucraina. Mărfurile au fost introduse în ţară fără a fi declarate la vamă, fapt care i-a indignat pe membrii Gărzii Populare. Surse din poliţie au declarat că aceştia luptă, de fapt, împotriva concurenţei, deoarece unul dintre membrii grupului are o afacere similară cu cea a proprietarului depozitului. Drept dovadă sunt discuţiile dintre cei doi în timpul aşa-numitelor percheziţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu