Un stâlp de electricitate a fost transformat în mascota Campionatului Mondial în Rusia (FOTO)

A început Campionatul Mondial de Fotbal 2018, iar rușii s-au întrecut pe ei în ceea ce privește promovarea evenimentului în țară și peste hotare. Unu astfel de exemplu este transformarea unui stâlp de electricitate de pe autostrada Primorskoye Koltso într-o mascotă uriașă de 38 de metri, scrie libertatea.ro.

Mascota Cupei Mondiale FIFA 2018 din Rusia, prezentată publicului în 2016 cu numele de Wolf, a fost botezată ulterior “Zabivaka” de către fanii care au votat online. Specialiștii au spus că Zabivaka este una dintre cele mai atractive mascote din istoria competiției, iar rușii au promovat-o0 cât au putut de bine.

Numele lui Zabivaka înseamnă “cel care marchează” în limba rusă Rusia.

Ca mascota oficială pentru Cupa Mondială FIFA din 2018 Rusia, Zabivaka joacă un rol important în cadrul competiției. Personajul este considerat un ambasador al Rusiei și contribuie la promovarea evenimentului și distrarea spectatorilor de pe stadioane și din afara lor.

O statuie a lui Zabivaka a fost amplasată în Piața Manezhnaya din Moscova pentru fanii care ajung în Capitală pentru eveniment, dar poate fi văzut și pe panourile care promovează competiția.

Cea mai originală prezență este, însă, stâlpul de electricitate de pe marginea autostrăzii care a fost adaptat pentru a lua forma lui Zabivaka lu este luminat astfel încât noaptea să fie deosebit foarte ușor de cei care trec prin zonă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu