Un șofer din Orhei a rămas fără permis, după ce a fost la un pas de a SPULBERA pe trecerea de pietoni o familie (FOTO/VIDEO)

Un șofer riscă să rămână fără permis de conducere, după ce era cât pe ce să lovească doi părinți și copiii acestora.

Inspectoratul Naţional de Patrulare s-a autosesizat în urma secvenţelor video apărute pe un portal de ştiri, unde se vede clar că șoferul unui automobil de model mercedes încalcă RCR fără sa-i pese, a ieșit pe contrasens pe o stradă din capitală. Din acest motiv s-au blocat două benzi de circulație.

Astfel, ieri în jurul orei 20:20, angajații INP au fost orientați pentru depistarea automobilului de model Lada Priora și proprietarul acestuia.

Automobilul a fost depistat pe o stradă din orașul Orhei, parcat neregulamentar, creând obstacol altor participanți în trafic. Vehicolul a fost evacuat la parcarea specială.

Astăzi 27 septembrie, șoferul în vârstă de 33 de ani s-a prezentat la IP Orhei unde a fost audiat și a comunicat faptul ca a condus automobilul indicat și și-a recunoscut vina.

În urma documentării, acesta a fost sancționat in baza art. 238 aliniatul 2 care prevede - încălcarea regulilor de oprire şi neacordarea.

De asemenea, șoferul a acumulat 15 puncte de penalizare, Procesul Verbal a fost transmins în instanța de judecată pentru a-l priva de dreptul de a conduce pe un termen de la 6 la 12 luni. Respectiv conform legislației automobilul nu poate fi restituit, vehicolul poate fi reținut la parcarea specială până la stabilirea tuturor circumstanțelor de către instanță.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu