Un şofer din Capitală, surprins cum merge pe contrasens şi peste oameni. REACŢIA conducătorului auto (VIDEO)

Embed:

(UPDATE 19:22) Conducătorul auto a venit cu o reacţie la cele întâmplate în trafic:

"Resping în totalitate acuzațiile care au fost aduse în adresa mea, atunci când un şofer din Capitală a încercat să distorsioneze imaginea faptei şi într-o manieră foarte agresivă m-a impiedicat să-mi continui depăşirea, care deja era în deplină desfăşurare.

Am încercat să trec de pe banda din stânga pe banda din dreapta, la care conducătorul agresiv deja nu îmi permitea să efectuez manevra nici în acest caz.

Ulterior, am coborât din automobil și l-am întrebat pe conducătorul auto de ce iese de pe drum secundar și nu cedează. La care dlui a evitat practic să recunoască gafa care a facut-o insistând pe demagogie nemotivată legal.

Totodată, vreau să mentionez faptul că şoferul, în momentul în care a părăsit automobilul, a devenit automat pieton al străzii, încercând să se dea în spectacol şi acuzând că merg peste pietoni, fapt prin care putem deduce că este un personaj provocator care caută prilej de ceartă. În acele momente am contactat serviciul 112 care mi-a sugerat să evit un eventual conflict violent şi să depun plângere la poliţie, acţiune pe care deja am şi înfăptuit-o".

(11:35) În timp ce poliţia face apel la deplasarea cu viteză regulamentară şi redusă, corespunzător timpului de afară, iată că se găsesc unii şoferi cărora le sunt indiferente regulile pe care le-au învăţat la şcoala auto, cât şi de ceilalţi participanţi la trafic.

Un conducător auto a demonstrat că este un adevărat pericol public pentru pietonii din Capitală.

Acesta a fost surprins în timp ce conducea pe contrasens. Mai mult nu acorda prioritate pietonilor. Rugat să mişte maşina în spate, acesta a decis să conducă chiar peste oamenii din stradă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu