Un şofer din Capitală, prins BEAT LA VOLAN. S-a dat în spectacol în faţa poliţiştilor (VIDEO)

Embed:

Şoferul unei autospeciale care transportă persoanele decedate la morgă, a fost prins beat criţă la volan în timp ce mergea zig-zag pe strada Vasile Lupu din Capitală. Individul a fost oprit forţat de un echipaj de poliţie al Inspectoratului Naţional de Patrulare. 

Potrivit oamenilor legii, bărbatul se afla în afara orelor de serviciu, iar în maşină era singur. 

Şoferul a refuzat să răspundă la întrebările jurnalistului: 

"Reporter: -Cât aţi consumat?
Bărbatul: -Liniştiţi-vă! Cel fel de băutură!
Poliţistul: -Stai drept!"

Peste câteva minute, individul s-a cerut de bună voie să fie escortat la Inspectoratul de Poliţie Buiucani pentru a fi audiat: "-Băieţi, haideţi să mergem la IP Buiucani şi acolo ne clarificăm!"

Şoferul de autospecială nu transporta niciun corp neînsufleţit, iar la faţa locului a refuzat să treacă alcooltestul. Mai mult, acesta a încercat să fugă de poliţie.

Bărbatul a fost transportat la Inspectoratul Naţional de Patrulare pentru a trece aparatul Drager, dar acesta a refuzat şi a solicitat ca să facă aceeaşi procedură la Centrul narcologic din Capitală. Deocamdată, nu se ştie câte grade de alcool are în sânge.

Pe acest caz, poliţia a iniţiat un proces penal, iar bărbatul riscă să fie privat de permisul de conducere şi să achite o amendă de până la 47.000 de lei.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu