Un șofer de maxi-taxi i-a spart nasul unui minor pentru că nu i-a dat la timp trei lei (FOTO)

Un incident care nu are nicio scuză s-a întâmplat ieri într-un transport public. Un minor a urcat în maxi-taxiul de pe ruta 103 din Capitală.

La un moment dat, șoferul a frânat brusc pentru că nu i s-a plătit la timp trei lei, iar copilul s-a lovit cu nasul de parbriz. Drept urmare, i-a început a curge sânge din nas. Mai rău, șoferul l-a obligat pe minor să coboare din maxi-taxi, motivând că îi murdărește mașina. Astfel, copilul a rămas cu hemoragie în mijlocul unei străzi. 

Internauții s-au arătat uimiți  și supărați de modul în care a reacționat șoferul, iar la postarea apărută pe o rețea de socializare s-au strâns zeci de mesaje negative.

Pe acest caz s-a autoseziat și Gheorghe Cavcaliuc. Șeful adjunct al IGP a spus că organele de drept vor întreprinde măsurile necesare.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu