Un șofer de 41 de ani zbura cu un Porsche prin Ștefan Vodă. Poliția a depistat că avea 230 km/h (FOTO)

Embed:

Doi şoferi, aflaţi la volanul unor maşini scumpe, au fost amendaţi pentru că circulau cu viteză excesivă pe traseul Chişinău-Ştefan Vodă, în apropierea localităţii Căuşeni.

Cei doi au fost traşi pe dreapta acum trei zile, după ce aveau 230 şi, respectiv, 163 de km la bord. Primul şofer, în vârstă de 41 de ani, mai avea încă alte patru încălcări tot pentru depăşirea vitezei. Oamenii legii susţin că vor înainta un demers în instanţă pentru ca bărbatul să fie privat de dreptul de a conduce. La doar patru minute, pe acelaşi traseu a fost surprins un alt conducător auto, în vârstă de 19 ani, care circula cu 163 kilometri pe oră.

Nici acest şofer nu este la prima încălcare a regulamentului circulaţiei rutiere. În ultimul an, vitezomanul a depășit limita de viteză de mai multe ori, a parcat neregulamentar și a încălcat marcajul rutier. Ambii conducători auto s-au ales cu amenzi de 1800 de lei şi cinci puncte de penalizare.

Oamenii legii atenţionează viteza este principala încălcare, care generează şi accidentele rutiere. De la începutul acestui an, din cauza vitezei excesive au avut loc 294 de accidente, în care au decedat 37 de persoane iar 370 de persoane au rămas traumatizate, o parte din ele cu sechele pe viaţă spun cei de la poliţie. Totodată, de la începutul anului 2019, pentru încălcarea vitezei au fost documentaţi aproape 50 de mii de şoferi. 

Lasă un comentariu