Un șofer care a accidentat mortal un pieton, în timp ce-și avea permisul suspendat, condamnat la închisoare

Un şofer, care a accidentat mortal un pieton, după ce a ignorat interdicția judecătorească de a conduce mijloace de transport timp de doi ani, a fost condamnat la patru ani de închisoare. 

Inițial, Judecătoria Cahul l-a condamnat pe șofer la ispășirea pedepsei cu închisoare pe un termen de doi ani și jumătate, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un  termen de trei ani. Acesta, însă, nu a fost de acord cu sentința și a obținut la Curtea de Apel Cahul o condamnare cu suspendare pentru un termen de patru ani, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de trei ani.

Procurorii, însă, au atacat hotărârea Curții de Apel Cahul în fața Curții Supreme de Justiție. După ce a admis contestarea procurorilor, Curtea Supremă de Justiție l-a condamnat pe șofer definitiv la ispășirea pedepsei reale cu închisoarea, pentru un termen de patru ani. 

De asemenea, aceasta a menținut hotărârea Curții de Apel Cahul, în partea care ține de privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de trei ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu