Un şofer BEAT şi-a ucis soţia şi copilul în accident. Pe drum de ţară circula cu 90 km/h FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE

Embed:

O femeie şi fiica acesteia de aproape un anişor au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac. Tragicul accident a avut loc între satele Romanovca și Pepeni Noi din raionul Sângerei. 

Potrivit informaţiilor, la volanul automobilului se afla soţul femeii şi tatăl copilului. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, care era în stare avansată de ebrietate şi nu avea permis de conducere, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe drumul acoperit cu pietriş şi a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului.

CITEŞTE ŞI: Un BEBELUŞ DE TREI LUNI A DECEDAT, după ce tatăl său a urcat BEAT LA VOLAN şi a provocat un ACCIDENT (VIDEO)

În consecinţă, din cauza traumatismelor suferite, femeia de 19 ani a decedat pe loc, iar fetiţa de aproape un anişor a murit în secţia de reanimare a spitalului raional din Sângerei. 

Cel de-al treilea pasager, un băiat în vârstă de 5 ani, nepot al cuplului, a fost transportat la Institutul Mamei şi Copilului. 

"În urma impactului a decedat soţia acestuia, a decedat copilul acestuia de un an de zile şi nepotul acestora este în stare gravă. Cu părere de rău a fost transportat la spital. Starea copilului, nepotului acestei persoane, era una gravă şi de aceea a fost transportat din spitalul de la Sîngerei în spitalul Centrul mamei şi copilului din Capitală", a declarat şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc. 

Potrivit poliţiei, acul vitezometrului indica 90 km/h, viteză mult mai mare decât limita permisă pe un drum de ţară.

Accidentul s-a produs în data de 25 mai, în apropierea satului Romanovca, când familia se întorcea din ospeţie.

Din spusele şoferului, iniţial la volan se afla soţia lui, care avea permis de conducere, însă ulterior i s-a făcut rău şi a urcat soţul ei.

În timp ce conducea, bărbatul i-ar fi spus femeii că a hotărât să plece la muncă peste hotare, iar tânăra indignată a tras volanul brusc spre stânga, ce a provocat  nenorocirea.

Cel care conducea se află acum la spital, starea lui fiind stabilă.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la şapte ani de detenţie. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu