Un şofer beat mort se dă în spectacol LIVE pe Facebook în timp ce bea bere şi conduce prin Dublin (VIDEO)

Embed:

Un român a făcut un live streaming în timp ce era beat mort şi consuma în continuare băuturi alcoolice, asta în timp ce conducea maşina pe străzile din Dublin. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, pe numele său de vlogger Strugurel Lingurar, este urmărit de zeci de mii de persoane pe reţelele de socializare, scrie adevarul.ro.

Românul are peste 60.000 de urmăritori, dintre care mulţi îi laudă cascadoriile, în timp ce alţii îl îndeamnă să se oprească înainte ca cineva să fie ucis, scrie irishmirror.

În filmuleţ Strugurel arată la cameră sticlele de băutură din maşină în timp ce conduce, iar la un moment dat i se face rău şi vomită.

Presa irlandeză îl numeşte "star social media idiot". Despre acesta s-a mai scris în România după ce a făcut un filmuleţ în care ameninţă că îşi va da foc Mercedes-ului dacă primeşte 40.000 de share-uri, raportează Dublin Live.

Într-o altă transmisiune live, bărbatul de 29 de ani prezintă un vitezometru care depăşeşte 200 km, în timp ce conduce cu o sticlă de bere în mână.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu