Un șofer BEAT CRIȚĂ reținut cu FOCURI DE ARMĂ. Tânărul nu avea PERMIS de conducere (VIDEO)

Embed:

Un șofer beat și fără permis de conducere a fost reținut de poliție. Incidentul s-a întâmplat noaptea trecută în satul Mihailovca, raionul Cimișlia, unde polițiltii au stopat un automobil care se deplasa haotic. În mașină se aflau 3 bărbați, vezibil în stare de ebrietate.

La solicitarea inspectorilor de a prezenta actele necesare, șoferul a comunicat că nu are asupra sa careva acte și nici nu este posesor de permis de conducere.

În timpul discuției, atât șoferul, cât și cei doi pasageri având intenția de a fugi de la fața locului, au devenit agresivi împotriva agenților de patrulare. Astfel, ofițerii de patrulare după câteva avertizări că vor folosi mijloacele speciale, au fost nevoiți să folosească arma din dotare, efectuând două împușcături în plan vertical, după care au solicitat intervenția grupei operative. În urma împușcăturilor careva persoane n-au fost rănite, însă unul dintre inspectori s-a ales cu câteva leziuni corporale și deteriorarea uniformei de serviciu.

Aceștia au fost mobilizați și escortați în incinta IP Cimișlia pentru documentare. Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 26 de ani originar din satul Zaim, raionul Căușeni, mai mult de cât atât, mașina care o conducea era cu numere de îmatriculare false. La solicitarea polițiștilor de a fi supus testului alcoolscopic acesta a refuzat testarea. Ceilalți doi pasageri erau doi frați în vârstă de 42 și 45 de ani originari din s.Satul Nou, r.Cimișlia.

Șoferul este documentat penal pentru refuzul de la testarea alcoolscopică și de la examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate, și pentru faptul că nu deţine permis de conducere, ce prevede amendă în mărime de la 52.500 la 57.500 lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 1 an. 
Totodată, conducătorul auto și pasagerii sunt documentați pentru nesubordonarea și opunerea de rezistenţă angajatului poliției, ce se sancţionează cu amendă de la 2.500 la 5.000 lei sau cu arest contravenţional de pînă la 15 zile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu