Un şofer beat A FĂCUT PRĂPĂD la Rezina. A lovit cu maşina un inspector de patrulare şi a fugit de la locul accidentului (VIDEO)

Embed:

Un inspector de patrulare din Rezina a fost lovit cu maşina de un şofer beat criţă. Totul a pornit de la faptul că acesta, alături de alţi colegi, l-au somat pe bărbat să oprească, după ce au observat că acesta conducea haotic.

Bărbatul a oprit, dar a refuzat să le prezinte actele oamenilor legii şi s-a încuiat în maşină.

Când inspectorii au încercat să deblocheze uşile, şoferul a pornit motorul şi a încercat să plece de la faţa locului, lovind astfel, pe unul din poliţişti, în regiunea piciorului. Omul legii a ajuns la spital cu diverse traumatisme, iar conducătorul auto a fost reţinut şi riscă câţiva ani de puşcărie.

Cinci inspectori de patrulare din Rezina au avut o noapte de foc ieri. Aceştia au oprit un şofer, care conducea haotic, iar aşa cum bărbatul a încercat să fugă a urmat o urmărire ca în filme. Bărbatul a fost reţinut după ce a tamponat maşina de o poartă a unui restaurant.

Acesta a fost încătuşat şi escortat la Inspectoratul de Poliţie din Rezina. Acolo, bărbatul a refuzat să treacă testul alcoolscopic. Poliţistul care a fost accidentat are 51 de ani şi în prezent este internat la spitalul raional. Acesta ne-a oferit un scurt interviu la telefon.

"La un moment dat brusc a accelerat automobilul în spate unde m-a lovit cu maşina, după care a stopat şi a mers înainte. Am comoţie, leziuni la piciorul drept leziuni, cei drept nu sunt chiar grave, dar comoţie cerebrală este, am dureri de cap", a spus inspectorul de patrulare lovit, Iurie Zaharia.

Şoferul a fost reţinut pentru 72 de ore şi s-a ales cu două cauze penale pentru care riscă până la doi ani de puşcărie. Conducătorul auto în vârstă de 43 de ani, anterior a mai fost documentat pentru şofat în stare de ebrietate.

Poliţistul de patrulare Iurie Zaharia, care a fost accidentat spune ca îl va acţiona în judecată pe şofer..

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu