Un şofer a rămas blocat în propria maşină electrică. A vrut să-i facă UPDATE

Nu modernizaţi maşina electrică în timp ce vă aflaţi în ea.

Un incident destul de curios s-a întâmplat cu maşina electrică NIO ES8 din China. În timpul testării, pe afişajul de informaţii al vehiculului electric apărea o notifiare privind disponibilitatea unei actualizări de software. Şoferul a început procesul de actualizare, după care maşina a dezactivat complet toate funcţiile.
Drept rezultat, şoferul şi pasagerul au fost blocaţi în NIO timp de o oră.

În plus, nu a fost ales cel mai bun loc pentru a actualiza software-ul - pe una dintre cele mai aglomerate străzi din Beijing, astfel că patrulele de poliţie au observat curând maşina electrică. 

Nu puteau face absolut nimic, pentru că uşile, ferestrele, tot era blocat.

După acest incident, producătorul de automobile şi-a cerut scuze şi a promis să facă schimbări la interfaţa computerului de bord. 

Cu toate acestea, este de remarcat faptul că înainte de actualizarea software-ului, există un avertisment ce prevede că în timpul actualizării, funcţionalitatea maşinii electrice va fi limitată. 

În acest context, citiţi întotdeauna instrucţiunile şi avertismentele înainte de a face asemenea proceduri, astfel riscaţi să rămâneţi blocaţi în maşina Dumneavostră electrică timp de o oră sau două.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu