Un socialist care figurează în dosarul uzurpării, ales îm conducerea Comisie de anchetă privind organizarea puciului

Deputatul PAS Mihail Popșoi a fost ales președinte al Comisie de anchetă privind  organizarea puciului de către PDM. Decizia a fost luată astăzi, în cadrul ședinței Parlamentului. Totodată, socialistul Vasile Bolea a fost ales vicepreședinte al Comisiei, asta în condițiile în care el figurează în calitate de martor în dosarul uzurpării puterii în stat. 

CITEȘTE ȘI: Deputatul socialist Vasile Bolea a fost audiat la procuratură, în dosarul uzurpării puterii

Potrivit Regulamentului Parlamentului, Mihail Popșoi și Vasile Bolea au făcut o declarație, în ședința plenară, cu privire la lipsa conflictului dintre exercitarea atribuțiilor în cadrul comisiei și interesele lor personale și vor depune declarația de interese personale.

Comisia de anchetă a fost constituită de Parlament pe data de 18 iunie. Aceasta urmează să prezinte, în termen de 120 de zile, raportul cu privire la circumstanțele de fapt și de drept privind tentativa puciului anticonstituțional a Partidului Democrat realizată prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale.

După crearea acestei comisii, democrații au anunțat că astfel se fac presiuni asupra membrilor PDM

CITEȘTE ȘI: PDM cere partenerilor externi și organizațiilor internaționale să intervină pentru a stopa abuzurile și presiunile actualei guvernări


 

Lasă un comentariu