Un singur film românesc la Festivalul de la Cannes AFLĂ DETALII

Embed:

În această seară, la Festivalul de Film de la Cannes va fi prezentată ultima realizare a regizorului român Cătălin Mitulescu, "Loverboy", singura producţie românească din acest an. Printre alte filme prezentate în premieră la Cannes se numără şi "The Tree of Life", o dramă cu Brad Pitt şi Sean Penn în rolurile principale.

"Loverboy" este povestea lui Luca, un tânăr de 20 de ani, care seduce femei pentru a le plasa unei reţele de prostituţie din Constanţa. Viaţa lui Luca, interpretat de actorul George Piştereanu, se schimbă în momentul în care se îndrăgosteşte de una dintre potenţialele sale victime, Veli. Acesta pare să fie hotărât să renunţe la tot ceea ce făcea până acum, pentru a rămâne cu ea.

Printre alte filme prezentate în premieră la Cannes se numără şi "The Tree of Life", o dramă cu Brad Pitt şi Sean Penn în rolurile principale şi care este considerată de critici printre favorite la câştigarea trofeului din anul acesta. Filmul e despre un barbat, a cărui călătorie spre maturitate este una confuză şi plină de probleme, din cauza personalităţilor total opuse ale părinţilor săi şi a modului în care aceştia l-au crescut. Brad Pitt interpretează rolul unui tată obsedat de reuşita copiilor săi.

"Midnight in Paris" o comedie romantică semnată Woody Allen, în care îşi face debutul actoricesc şi prima doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy. Filmul a fost proiectat în deschiderea Festivalului şi spune povestea unui cuplu ce călătoreşte în scop de afaceri în capitala Franţei.

Festivalul de film de la Cannes adună anul acesta peste 4000 de jurnalişti, aproape 6000 de actori şi regizori din întreaga lume şi în jur de 3500 de cinefili.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu