Un sărac a intrat în restaurant, însă avea prea puţini bani pentru a-şi cumpăra ceva. Ce a urmat e INCREDIBIL DE EMOŢIONANT

Un om al străzii a avut parte de o surpriză în momentul în care a intrat într-un restaurant fast-food pentru a cumpăra de mâncare cu puținii bani pe care îi avea. 

Michelle Resendez este mama lui Matthew. Ea fiind mândră de fiul său, i-a distribuit poza, alături de bacșișul primit. Băiatul a primit banii de la un client, care a fost martor la o întâmplare care are loc rar în zilele noastre. Matthew a fost recompensat pentru o faptă cu adevărat bună.

"Momentul de mândrie al mamei. Matthew era la serviciu în această după-amiază, când în restaurant a intrat un om al străzii și a întrebat dacă există ceva în meniu ce ar putea cumpăra cu doar 50 de cenți. Băiatul l-a întrebat ce și-ar fi dorit să-și comande dacă ar avea bani, iar răspunsul a fost simplu: orice pentru a liniști foamea. Atunci Matthew a comandat niște porții consistente și a plătit cu cardul său pentru acel bărbat. El i-a dat nota și l-a rugat să se așeze și să se relaxeze. Povestea se putea sfârși atunci și chiar foarte bine, dar o femeie l-a urmărit pe fiul meu în timp ce acesta plasa comanda. Acea femeie a scris companiei despre angajatul lor, care a dat dovadă de o grijă deosebită față de clienți și în același timp l-a răsplătit cu un bacșiș generos. Sunt atât de mândră să fiu mama lui și pentru faptul că am crescut un om cu inimă mare", a povestit femeia, scrie realitatea.net.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »