Un român a scăpat de pușcărie în Marea Britanie pentru că nu știe limba engleză

Un român din Marea Britanie, cunoscut ca "pipăitorul din Brighton", a scăpat de pușcărie pe motiv că nu știe limba engleză. Potrivit publicației Metro, Constantin B, de 22 de ani, a recunoscut că a agresat sexual mai bine de 20 de femei, pipăindu-le pe fund, scrie hotnews.ro.

24 de femei au reclamat că i-au fost victime, în perioada septembrie 2016 - februarie 2017, însă astăzi instanța l-a condamnat la 12 luni de închisoare cu suspendare, pentru 11 acuzații de agresiune sexuală.

Constantin B. a ajuns în Marea Britanie în urmă cu trei ani, prestând muncă becalificată, între care spălător de vase într-un restaurant. Seara când mergea cu bicicleta spre casă, lovea peste fund femeile singure de pe stradă.

Apărătorul românului a spus că acesta are remușcări și i-a spus că nu știe la ce s-a gândit atunci când a acționat. El a precizat cp Constantin B., care locuiește cu prietena sa in Hove, East Sussex, suferă de "deficiențe intelectuale" și are nevoie de ajutor mai mult decât de închisoare.

Judecătorul care l-a condamnat cu suspendare a a sus că, dacă nu ar fi existat realitatea că românul nu vorbește engleză și că are probleme psihice, atunci ar fi putut fi trimis la închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu