Un român a fost ucis și abandonat într-un parc din Madrid

Un român a fost ucis și abandonat într-un parc din Madrid, trupul neînsuflețit al bărbatului de 45 de ani fiind găsit de serviciile de curățenie în Parcul Tierno Galván, din cartierul Arganzuela, chiar în mijlocul unui loc de joacă, scrie libertatea.ro.

Conform anchetatorilor, citați de stiridiaspora.ro, bărbatul a fost ucis de doi conaționali români, el având urme de violență pe corp: avea o traumă severă a capului și lovituri puternice la nivelul obrajilor.

Unul dintre presupușii criminali, un român în vârstă de 22 de ani, a fost arestat la autogară, când era pe cale să părăsească Spania cu destinația România.

Un al doilea individ a fost arestat mai târziu, ca fiind un presupus coautor al faptelor. Este tot cetățean român, are 28 de ani, iar acesta are antecedente penale.

Infracțiunea, rezultatul unei dispute între cei trei, a avut loc la ora 5 dimineața, potrivit surselor poliției, dar nimeni nu a văzut ce s-a întâmplat. Autoritățile au fost alertate după operațiunile de curățenie din zonă.

Anul acesta, în luna aprilie, un român din Spania şi-a ucis copilul de 9 ani. Anchetatorii au aflat, ulterior, că bărbatul a comis crima din gelozie

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu