Un renumit interpret american, ÎMPUŞCAT MORTAL chiar de ziua sa de naştere

Showbiz-ul american este, din nou, îndoliat de dispariţia tragică a artistului Alejandro Jano Fuentes, un fost concurent la The Voice Mexico, scrie evz.ro.

Cântărețul american care a apărut la versiunea mexicană a celebrei emisiuni The Voice în 2011, a murit după ce a fost împușcat în timp ce îşi sărbătorea ziua de naştere cu prietenii. Sâmbătă, medicii legişti i-au confirmat decesul.

El a fost împușcat de trei ori în cap, joi seara, în zona de sud-vest a oraşului Chicago. Fuentes a intrat în mașina personală cu prietenii și un om înarmat i-a ordonat să iasă din acel vehicul și l-a împușcat.

Poliția a declarat că nu are niciun suspect al atacului. Autorităţile investighează dacă tragedia fost o tentativă de furt sau o răzbunare personală. 

Prietenii lui Fuentes din Chicago au declarat că vor organiza o ceremonie de comemorare a artistului la studioul său din Chicago.

Atacul a avut loc la mai puțin de o săptămână după uciderea lui Christina Grimmie, care a apărut în versiunea americană a emisiunii. Autoritățile declară că un bărbat a împușcat-o în timp ce ea semna autografe după un spectacol în Orlando. Omul apoi s-a sinucis.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu