Un pui de căprioară aproape înghețat, salvat de la moarte (FOTO)

Un pui de căprioară care alunecase de pe mal în albia unui râu aproape înghețat din Suceava a fost salvat de pompierii suceveni. Puiul a fost găsit zgribulit și aproape înghețat, dar salvatorii l-au învelit cu pături și l-au dus la adăpost.

Imaginile publicate de ISU Bucovina Suceava îi arată pe pompieri coborând în albia pârâului Valea Seacă, unde puiul de căprioară rămăsese împotmolit.

„Vineri dimineață, în jurul orei 10:00, trecătorii au observat în albia pârâului Valea Seacă, din Câmpulung Moldovenesc, un pui de căprioară care se zbătea să iasă din apă. Însă malurile abrupte, cu o diferență de nivel de aproape 3 metri, îl împiedicau pe bietul pui, zgribulit și aproape înghețat, să ajungă pe uscat.

Au fost chemați în ajutor militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, care au coborât în albie și au salvat căprioara. Salvatorii au verificat ca puiul să nu fie rănit, l-au înfofolit bine și l-au dus la adăpost.

După o scurtă ședință foto, micuțul a fost dat paznicului de la Filiala Vânătorilor, care se va îngriji ca bietul animal să ajungă într-un loc sigur, departe de orice pericol”, a transmis ISU Bucovina Suceava, scrie digi24.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu