Un prieten de-al lui Usatîi PRINS CU DROGURI. Funcţionarul de la Primăria municipiului Bălţi avea 100 de grame de narcotice în buzunar

Embed:
Încă un fruntaş al formaţiunii Partidul Nostru, condus de penalul Renato Usatîi, a fost prins cu droguri. Este vorba despre un funcţionar de la Primăria municipiului Bălţi, care avea asupra sa o cantitate de 100 de grame de substanţe narcotice apărute recent pe piaţa neagră din ţara noastră, care sunt extrem de puternice. În momentul reţinerii, bănuitul a încercat să arunce pacheţelul şi a avut un comportament agresiv.

În luna martie a anului trecut, acelaşi funcţionar a fost pus la evidenţa narcologilor, însă a fost scos după şase luni, după ce starea lui s-ar fi ameliorat. Suspectul este cercetat pentru păstrare de droguri în proporţii deosebit de mari şi riscă până la cinci ani de închisoare.

Nu este primul caz când un membru al formaţiunii Partidul Nostru este prins cu narcotice. La începutul acestei luni, un consilier din satul Luceşti, raionul Cahul,a fost reţinut după ce s-a constatat că avea o plantaţie de cânepă. El este cercetat penal pentru punerea în circulație a drogurilor în proporții deosebit de mari.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu