Un presupus asasin al rapperului Nipsey Hussle A FOST REŢINUT. Ar fi vinovat şi de vătămarea altor oameni

Un bărbat în vârstă de 29 de ani despre care se crede că l-a asasinat pe rapperul nominalizat la Grammy Nipsey Hussle a fost arestat, potrivit Reuters.

Numele suspectului, Eric Holder, a fost făcut public de Poliţia din Los Angeles luni, iar, marţi, acesta a fost arestat, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauţiune.
 
Bărbatul urmează să fie pus sub acuzare pentru crimă.

Eric Holder este bănuit că l-a asasinat pe Hussle şi a rănit alte două persoane, într-un incident care a avut loc duminică după amiază, în faţa magazinului de haine pe care rapperul îl deţinea în oraş. Suspectul ar fi fugit de la locul faptei cu un automobil Chevy Cruze din 2016, iar poliţia a dat publicităţii şi numărul de pe plăcuţa de înmatriculare.

 

Conform raportului medicului legist, Hussle a murit după ce a fost împuşcat în cap şi în partea superioară a corpului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei din Los Angeles, motivele asasinatului nu sunt deocamdată cunoscute.

Născut Ermias Asghedom, originar din sudul oraşului Los Angeles, rapperul - care a murit la vârsta de 33 de ani - a făcut parte dintr-o bandă de cartier în adolescenţă. Însă a devenit pasionat de muzică şi tehnologie, angajându-se în mai multe demersuri antreprenoriale şi fiind foarte implicat în diferite proiecte artistice pentru comunitatea din care făcea parte.

Anul acesta, a fost nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album rap, "Victory Lap", lansat în 2018.

Mai multe vedete, printre care Rihanna, Drake, Pharrell Williams şi J Cole, şi-au exprimat regretul privind decesul promiţătorului rapper.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu