Un popular canal de farse de pe YouTube, SUSPENDAT din cauza unei dispute pe marginea numelui

Canalul controversat de farse Trollstation a fost suspendat de YouTube în urma unei dispute pe marginea numelului acestuia. Pe 5 mai, un fost membru al echipei a început să facă glume pe canal, cu scopul de a-i provoca pe actualii membri.

Echipa actuală l-a numit pe fostul membru „şobolan” şi a susţinut că acesta a fost îndepărtat în urmă cu câteva luni deoarece nu s-a aliniat direcţiei în care se îndrepta canalul, scrie go4it.ro

La scurt timp, canalul a fost suspendat, iar YouTube a afişat un mesaj în care explica că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că marca „Trollstation” este disputată, iar un terţ susţine că are drepturi asupra sa. 

Una dintre cele mai controversate farse făcute de Trollstation este cea în care Amina Maz, membră a echipei, a fost "asaltată" la metrou de colegul său Lee Marshall pentru a vedea reacţia oamenilor.

Mai mult, în luna martie cameramanul contului, Danh Van Le, a fost reţinut de poliţie după ce a speriat mai mulţi oameni în urma unor farse cu bombe.

Trollstation are peste 700.000 de fani pe YouTube

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu