Un polițist din comuna Băcioi, agresat de un individ în timp ce l-a reținut

Embed:

Un angajat al Biroului de Poliție din comuna Băcioi a fost bătut în timp ce se afla la datorie. Acesta a încercat să rețină un bărbat care dădea buzna în curțile și casele oamenilor.

Individul i-a rupt polițistului tricoul și l-a lovit în față. Pentru fapta comisă bărbatul riscă pedeapsă cu închisoarea. 

Luni după amiază, câţiva oameni din satul Trestieni, comuna Băcioi au chemat poliţia pentru că un individ ciudat se plimba prin localitate. Bărbatul a intrat în mai multe gospodării, dar nu a furat nimic.

"M-am întâlnit cu dânsu pe drum că el se dușe în partea șeia, pe urmă am intrat în ogradă și când am venit, el o venit inapoi și stăte la fântână, zic că vrea să beie apă, zic ce ții sete de apă? n-o zis nică."

"O intrat fuga în casă la noi, peste noi, bărbatul șâde cu fețiță, mititel avem în casă și întreb: da poate ți-i rău, eu am crezut ca poate șeva îi bolnav da el nu zice nică, nică, nică și eu mă întorc și eu o cană de apă să-i dau să beie, și el când eu m-am întorc cu cana, da el ș-o sărit peste scări la noi și fuga."

"Polițistul l-a reținut, el a început să lovească polițistul, i-a rupt maioul."

Ion Burduja activează de doi ani în poliție, dar asemena cazuri nu i s-au întâmplat niciodată.

"O persoană în stare, nu știu că narcotică, că în stare de ebrietate, nu cunosc la moment, care în timpul discuției avea un comportament agresiv a început să împingă, m-a lovit în regiunea feței, după asta mi-a rupt maioul și în timpul dat când am văzut l-am imobilizat.", a comunicat ofiţerul, Biroului de poliţie comuna Băcioi, Ion Burduja.

Chiar dacă agresorul a fost reținut pentru 72 de ore, localnicii stau cu frica în sân.

"Da Doamne ferește să șii singurică acasă să vii unu di ista așa să-ți intre cum "sam ni tam" în casă pește tine, tu cu copchilu în brațe și el nică nu zice, poate să te apuși șî di gât, să te trântească să-și facă ceva să-ți ieie zilele."

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a fost transportat la Inspectoratul de Poliție Botanica. El este cercetat penal pentru violență săvârșită asupra persoanei cu funcție de răspundere. Dacă v-a fi găsit vinovat, acesta riscă până la doi ani de detenție.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu