Un polițist a găsit într-un centru comercial un portofel cu 4.000 de euro. Cum a încercat apoi să îl păcălească un bărbat

Un polițist din Iași a dat dovadă de multă perspicacitate atunci când a găsit un portofel plin cu bani, într-un mall din oraș. Bărbatul se afla în timpul liber, când a descoperit uitat pe o canapea din centrul comercial un portofel cu 3.500 de euro și 1.600 de lei, scrie digi24.ro.

Agentul şef-adjunct de poliţie Valinte Radu a fost abordat, la scurt timp după aceea, de un bărbat care susținea că portofelul îi aparține. Însă cum acesta nu a putut să spună exact câți bani se aflau în interior, polițistul și-a dat seama că acesta încerca să îl păcălească.

"Deşi era în timpul liber, poliţistul ieşean a demarat verificările pentru a stabili cine este proprietarul portofelului, anunţând totodată şi dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi cu privire la acest aspect. Nu după mult timp, poliţistul a identificat deţinătorul portofelului: un tânăr, de 20 ani, care venise la cumpărături pentru nuntă cu viitoarea sa soţie", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu