Un pod s-a prăbușit în Italia din cauza ploilor torenţiale. La fața locului au intervenit pompierii şi carabinierii (VIDEO)

Embed:

Ploile torențiale și vântul puternic au făcut ravagii în insula Sardinia din Italia, unde autoritățile au emis coduri de alertă în sud și est. Un pod de pe o șosea s-a prăbușit din cauza șuvoaielor. Autoritățile au decis ca drumul să fie închis.

O gaură imensă în asfalt s-a format în podul Scafa de pe șoseaua care face legătura între Cagliari de Capoterra și localitatea Pula din insula Sardinia, notează rotalianul, citează libertatea.ro. Debitul apelor, care s-au umflat din cauza ploilor torențiale, a fost atât de puternic încât a dus la ruperea terasamentului, iar șoseaua s-a rupt practic în două. La fața locului au intervenit pompierii, carabinierii și Protecția Civilă.

Furtuni puternice sunt așteptate joi și în regiunea Piemonte, pe fondul sosirii unei perturbații dinspre Oceanul Atlantic, care a dus condiții de vreme instabilă în noaptea de miercuri spre joi.

Precipitații abundente sunt așteptate în Val di Susa, Val Pellice și Val Chisone, la Torino, dar și în Cuneo, Asti, Alessandria și la granița cu Liguria. Potrivit sursei citate, mai multe școli rămân închise mâine, joi, în Liguria. Nu se vor susține cursuri la instituțiile de învățământ din provinciile Imperia și Savona.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu