Un playboy și-a distrus mașina în valoare de 270.000 de lire sterline după ce a intrat cu ea într-un magazin (VIDEO)

Un playboy milionar din Marea Britanie a intrat cu Rolls-Royce-ul decapotabil într-un magazin după ce a pierdut controlul mașinii. 

Britanicul și-a distrus mașina în valoare de 270.000 de lire sterline. Playboy-ul care era însoțit de două femei frumoase a intrat prin geamul unui magazin Magaluf, potrivit dailymail.co.uk.

Milionarul antreprenor a pierdut controlul mașinii după ce a făcut o manevră greșită. Martorii accidentului spun că playboy-ul a dispărut alături de cele două tinere înainte ca poliția rutieră să ajungă la locul accidentului, scrie " target="_blank">libertatea.ro

“Bărbatul conducea iar în mașină se aflau două femei care dansau în bikini și își făceau selfie-uri”, a povesrit un martor.

Managerul magazinului în care a intrat bărbatul cu mașina spune că-l cunoaște din vedere pe făptaș. “Îl cunosc pe omul care a fost la volan. Vine din când în când să-și cumpere țigări de la noi”, a spus el.

Autoritățile nu au reușit să-l identifice nici acum pe bărbat pentru că actele mașinii nu au corespuns cu numerele de pe plăcuța de înmatriculare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu