Un pilot şi-a "parcat" maşina în Oceanul Atlantic

Embed:

Accident de milioane în timpul unui raliu din Canada. Un Ferrari, estimat la peste un milion şi jumătate de dolari, a "parcat" în Oceanul Atlantic, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii.

Accident incredibil în timpul unui raliu din Canada. Pilotul Zahir Rana şi maşina sa - un Ferrari Enzo, estimat la peste un milion şi jumătate de dolari s-au trezit în Oceanul Atlantic! Asta după ce şoferul a pierdut controlul maşinii, a intrat în câteva borne de pe marginea drumului şi apoi a ajuns în apă.

Atât el cât şi copilotul au scăpat fără nicio zgârietură. Nu acelaşi lucru se poate spune însă şi despre maşină. După accident, proprietarul, care deţine mai multe astfel de vehicule exclusiviste, s-a declarat fericit că a scăpat teafăr, dar e doar o maşină care până la urmă se repară. "Primul meu gând a fost "O Doamne"! Îmi iubesc maşina şi pentru mine este cel mai bun lucru, dar când am realizat ce mi s-a întâmplat, îi mulţumesc Domnului că sunt bine. Este doar o maşină, nu e mare lucru", a spus pilotul Zahir Rana.

Incidentul s-a produs la a 10-a ediţie a raliului Targa Newfoundland din Canada.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu