Un pedofil pretindea că este GINECOLOG: Bărbatul de 50 de ani a abuzat mai multe minore

Un bărbat de 50 de ani din Italia s-a dat drept medic ginecolog pentru a abuza sexual minore. Italianul din Monza a fost arestat de autorități și acuzat de pedofilie, după ce tatăl unei victime a depus plângere, relatează Milano Today.

Italianul de 50 de ani părea un cetățean model: lucra ca inginer, este căsătorit și are doi copii. El ducea însă o viață dublă, iar faptele sale șocante au ieșit acum la iveală. Bărbatul se dădea drept medic ginecolog pe rețelele de socializare, unde reușea să atragă fete minore, câștigându-le încrederea.

Se prezenta drept Alberto Berti, „un faimos medic ginecolog de reputație mondială”. Mai mult, pentru a părea cât mai credibil, și-a făcut profile false pe Instagram, Facebook, precum și alte rețelele de socializare, unde prezenta și „experiențele” unor clienți, care îi lăudau profesionalismul și metodele, scrie sursa citată.

Cu această falsă identitate a reușit să se apropie de cel puțin trei minore cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Le-a chemat în cabinetul său, într-un apartament de la periferia orașului orașului Brianza, de lângă Monza, unde le-a abuzat și le-a amenințat.

Tatăl primei victime a fost cel care l-a denunțat pe falsul ginecolog, în noiembrie 2018, după ce fiica sa a avut puterea să-i povestească experiențele traumatizante prin care a trecut. Fata a decis să vorbească când și-a dat seama că falsul medic ginecolog încerca să o convingă să-și aducă și alte prietene la tratament la el, printre acestea și o minoră de 10 ani.

Bărbatul a fost arestat în urmă cu câteva zile, iar dacă va fi găsit vinovat, riscă cel puțin șase ani de închisoare. Poliția italiană este convinsă că numărul victimelor falsului ginecolog este mult mai mare, astfel că autoritățile au lansat un apel către tinerele care au căzut în plasa acestuia să le spună părinților și ulterior să facă plângere.Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu