Un pastor a confundat apa sfințită cu benzina provocând un incendiu şi moartea unui credincios (VIDEO)

Un pastor a confundat benzina cu apa sfințită în timpul unei slujbe de vindecare într-o biserică din Lagos, în Nigeria, provocând o explozie și moartea unui credincios, scrie AFP, citează hotnews.ro.

"Pastorul a luat un bidon plin cu benzină, crezând că acesta conținea apă. Când golea conținutul pe om (care venise să primească binecuvântarea), o lumânare aprinsă în apropiere a luat foc", a declarat Ibrahim Farinloye, purtător de cuvânt al Agenției naționale pentru gestionarea situațiilor de urgență (Nema).

Bărbatul venit să primească binecuvântarea a murit pe loc iar cadavrul său era "de nerecunoscut", în timp ce pastorul a suferit "arsuri grave", potrivit sursei citate.

Incendiul, într-o biserică din cartierul Baruwa, în capitala economică nigeriană, s-a extins apoi la un gazoduct din apropiere, care a explodat, provocând enormi nori de fum, potrivit purtătorului de cuvânt și presei locale.

Femi Oke-Osanyintolu, responsabil în serviciile de urgență din statul Lagos (Lasema) a confirmat accidentul, precizând că serviciile sale încearcă să stingă incendiul.

 

loading...

Lasă un comentariu