Un om a murit iar alţii doi au fost transportaţi de urgenşă la spital în urma accidentelor produse ieri din cauza vremii

Un om a murit şi altul a fost rănit în urma unui accident produs ieri dimineaţa la ora 04.40 min, în apropierea localității Budești. Accidentul s-a produs între două autovehicule de model „Hyndai” și „WV Pasat”. La faţa locului a fost nevoie să intervină ajutorul salvatorilor, deoarece în consecință ambii conducători auto au rămași prinși între fiarele automobilelor. Pompierii au intervenit la fața locului și au reușit să deblocheze șoferul viu în vârstă de 30 de ani din autoturismul „Hyndai” și cadavrul conducătorului auto din automobilul de model „WV Pasat”. Lucrările de descarcerarea au fost efectuate de două echipaje de salvatori, iar toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele  de drept.

Timpul de afară a produs ieri mai multe accidente pe tot teritoriul ţării. Un alt accident s-a produs în seara zilei de ieri la ora 17.22 min la intersecția străzilor Muncești și Frumușica din mun. Chișinău. Aici un autovehicul de model „Opel Corsa” s-a tamponat frontal cu un autovehicul de model „Dacia Sandero”, în consecință șoferul  din prima mașină în vârstă de 26 de ani cu diverse traumatisme a rămas blocat între fiare. Pentru intervenție au fost mobilizați pompierii. Bărbatul a fost descarcerat și predat serviciului medical de urgență.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu